SKI SEZONA u punom jeku. Traži se mesto više!

Dragi moji,

Ski sezona 2017/18. polako “preti” da postane jedna od najboljih sezona do sada. Po svim pokazateljima, kako zvaničnim, tako i nezvaničnim, Stara planina je ove ski-sezone zablistala u pravom sjaju. Podaci Skijališta Srbije pokazuju da je oko 30% više skijaša tokom ove godine, dok podaci SP Resort-a kazuju da je znatno premašena prethodna sezona po poslovnim rezultatima, a da ne govorimo o ostvarenoj dobiti, koja je kako kažu – rekordna.

Ono što mogu ja da kažem je moje lično iskustvo tokom ove sezone koje mi kaže sledeće:

  • Preko 10 zainteresovanih investitora za izgradnju smeštajnih kapaciteta na Staroj planini
  • Preko 20 zainteresovanih investitora za kupovinu parcela u okviru PDR-a 3.faze

I to samo u toku 2018.godine. Ovo sve ne znači, da će svi oni da investiraju na Staroj planini, ali ako uporedim celu prethodnu 2017.godinu, mogu da kažem da potencijalnih investitora za smeštajne kapacitete je bilo ukupno oko 4-5-oro, dok sam prodao samo oko 3-4 parcele u okviru PDR-a 3.faze, tokom cele 2017.godine. Telefoni neprestano zvone, svaki drugi dan, šaljem mejlove sa dodatnim podacima, i tako redom…

Ako uspem da završim projektnu dokumentaciju za izgradnju apartmanskog naselja LEDNICI tokom ove godine (ako dobijem građ.dozvolu), tokom 2019.godine bi krenuo sa partnerima u izgradnju apartmanskog naselja, a onda bi po prvi put mogli da kupite/investirate u LEGALNE apartmane na Staroj planini. Više o svemu na linku: www.apartmani.nastarojplanini.com!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *