Naselje LEDNICI – Predata Idejna rešenja za lokacijske uslove

Poštovani prijatelji i ljubitelji Stare planine,

Kao zaljubljenik u prirodu i strasni ljubitelj Stare planine, već 13 godina se bavim investiranjem u razvoj SP na svoj način. Investiram u građevinsko zemljište koje potom privodim nameni uz poštovanje Zakona RS. Pre skoro 6 godina započeo sam proceduru finansiranja Plana Detaljne Regulacije (PDR) 2.faze na Jabučkom ravništu i nakon dosta rada na tom projektu, PDR 2.faze je USVOJEN 29.decembra 2016.godine.

Od tada, sam krenuo u realizaciju Projekta pre-parcelacije terena kako bih mogao da formiram građevinske parcele i samim tim započnem proceduru oko izrade projektne dokumentacije. Nerazumevanje zakonskih procedura, normi i kulture ponašanja je uzrokovalo konstantno spoticanje nekih suvlasnika na terenu, koje sam nakon godinu dana jednim delom otklonio, a drugim delom započeo 3 sudska spora na kojima treba da dokazujem “da je baba – baba, a žaba – žaba”.

Elem, kako sam ipak završio Projekat parcelacije i kako sam formirao građevinske parcele, sledeći logičan potez je da krenem sa podnošenjem Idejnih rešenja za NASELJE LEDNICI koje će se sastojati od 7 smeštajnih objekata, SPA centrom i PUB&lounge restoranom (ukupno 9 objekata). Tokom ove nedelje zvanično krećemo sa postavljanjem projektne dokumentacije na CEOP sistem (elek.sistem za izdavanje građ.dozvola) i nadamo se da ćemo tokom ove godine i početkom 2019. uspeti da dobijemo građevinske dozvole i da konačno krenemo u realizaciju ovog dugo-očekivanog projekta.

Naselje LEDNICI će imati 4 tipa apartmana. Najmanji će imati 20m2, srednji 28m2 i 31m2, a najveći apartmani će imati oko 35m2. Svaki od apartmana će imati skijašnicu (1m2), kao i parking mesto. Planirani nivo opremanja je 4*. Udaljenost od postojeće gondole je nekih 500m, dok će tri buduće žičare biti na 250m udaljenosti. Udaljenost od izgrađenog kružnog toka na Jabučkom ravništu je 250m ka jugu.Uskoro ćemo i “otključati” deo sajta www.apartmani.nastarojplanini.com gde ćete pronaći više detalja o svemu ovome. Naravno, ako ste veoma zainteresovani (i samim tim ne možete čekati), uvek me možete kontaktirati na e-mail ili pak mobilni telefon. S’ moje strane ću Vas svakako obaveštavati o novonastalim situacijama.

Srdačan pozdrav,

Goran Antić

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *