Kako je J.P.Stara planina napravio poreski dug od milijardu dinara?

Kako smo upućeni u sve što se dešava na Staroj planini , dužni smo da sve što saznamo  verno prenesemo našim čitaocima i zaljubljenicima u Staru planinu!

hotel-hipoteka-2

Prema našim skromnim saznanjima dug državnog preduzeća prema istoj toj državi je oko 8.000.000 evra! Da li je to samo proceduralni propust U.O.JP Stara planina ili nešto drugo nebitno je. To je dokaz da država ne ume da gazduje i vodi reprezentativni objekat kakav je hotel sa 4 zvezdice na Staroj planini.

hipoteka-1

Poreska uprava je stavila založno pravo (hipoteku) na hotel, i to donosi dodatnu uznemirenost kod ljudi koji vole ovu planinu. Pitanja se gomilaju a pitanje svih pitanja je: “Kada će i da li će država vratiti hotelski lanac Falkenstainer na Staru planinu?”

hotelansicht-sommer

Žao nam je što naša pitanja ne dolaze do ušiju onih koji odlučuju ili možda nije tako, videćemo u narednim danima!

Samo za Vas uvek na pravom mestu, uvek sa terena, sveže i intrigantno ali tačno, Đela javlja!

Pozdravlja Vas čika Đela!

12931242_10204806011944829_3760358762447752314_n

 

You may also like...

2 Responses

 1. ozna says:

  kao prvo,falkenstajner nije zakupac,niti trenutni gazda hotela na jabuckom ravnistu,vec hrvatsko ustaska firma iz rjeke,na celu sa albancem doktorom koji je sudelovao u trgovini organima na kosovu.Sve to pod kao maskom falkenstajner risorta.Sve je to omogucila evropska unija,i tvoja borba djelo dok si se kitio “otpor” pokret,radi obojene revolucije i dovodjenje evropskih okupatora na vlast. Ustaske horde su pokupovale sve sto je moglo da se kupi u mafijaskom postupku privatizacije.sto nije kupljeno nasi placenici i domaci izdajnici na vlasti su restvo poklonili na upravljanje,ili ti na poklon ko da im je to dedovina.
  Pod hitno,objavljivanje ugovora pod kojim uslovima je djokoc dao hotel na upravljanje,tu ces videti tek cudo,opstina Knjazevac i drzava da finansira,sve,a zarada okupatoru.
  Pod hitno vracanje hotela na upravljanje opstini knjazevac!
  Raskrinkati bandu,odgovorne metak u celo i u ladan timok.
  Da li si upoznat sa imanjem na kojem se nalazi ski staza i zicara? u privatnoj je imovini pod postupkom restitucije. Ko je bio mozak graditi ski centar i staze, zicare kad nije prvo regulisano imanje na kojim se gradi.
  Sta je sa firmom Spanija bese za izgradnju hotela,pranje novca.
  Zasto je placena nova zicara,a namestena polovna,rempntovana,skinuta sa kopa.
  Ustajte Srbi,doslo je vreme za ciscenje svoga dvorista,a posle braco srbi,biramo more na koje cemo izaci.

  • Od svega brale mi nije jasno koja je to polovna došla…sve ostalo tu su institucije sistema , sve nove došle nemojte te gluposti da pričate , prisutan bio lično. Pozdrav ya Radio Knjaževac 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *