Promocija Stare planine u medijima!

Dragi ljubitelji Stare planine,

Pravo je zadovoljstvo videti da Stara planina ponovo postaje fokus medija u Srbiji. Ovih dana smo svedoci povećanog interesovanja medija za Staru planinu i sadržaje koje ona pruža. Počev od javnog servisa, pa preko televizije PINK, B92 i mnogih drugih, stižu nam razni prilozi u kojima se detaljno prikazuje stanje na planini, zatim planirane investicije u puteve i komunalnu infrastrukturu, kao i naznake budućih objekata na Staroj planini.

Tome možemo uveliko da zahvalimo angažovanju preduzeća JP Stara planina, koje je stavilo akcenat između ostalog i na promociju našeg planinskog centra sa najvećim potencijalom u Srbiji.

Nadamo se da će tako i nastaviti i da će i pisani mediji takođe staviti akcenat na promociju Stare planine. Sve u svemu, mi smo tu da uvek pohvalimo dobre korake i naravno da kritikujemo loše.

U međuvremenu, mi vredno radimo na izradi planske dokumentacije i uskoro ćemo biti u prilici da Vam ponudimo APARTMANE za pretprodaju na Staroj planini. Više na www.apartmani.nastarojplanini.com !

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *