GRAĐEVINSKE PARCELE na Staroj planini!

Poštovani ljubitelji Stare planine,

Sa ponosom Vas obaveštavam da smo konačno u postupku formiranja GRAĐEVINSKIH PARCELA na Staroj planini. To praktično znači da će i “malim” privatnim investitorima biti omogućeno da LEGALNO grade na Staroj planini u okviru PDR-a 2-faze već krajem februara 2017.

Sve do sada, jedina moguća gradnja je bila preko JP Stara planina i na državnim parcelama. Osnovni problem u ovom slučaju bio je taj što je proces podrazumevao JAVNI POZIV zainteresovanim investitorima, zatim podnošenje svakojake dokumentacije, a kao najveći problem su bile bankarske garancije u slučaju nezavršetka objekta na vreme. Takođe, model zajedničkog ulaganja je podrazumevao i 17% kvadrata da pripadne JP Stara planina. To su zakonske procedure koje su morale biti ispoštovane da bi se kvalifikovali za dobijanje posla. E sada, zamislite da prosečni kvadrat izgradnje košta 500 evra i da je u pitanju objekat od 4.000m2, dolazimo do cifre od oko 2 miliona evra. Koja je firma u Srbiji tako jaka da dobije garanciju na 2 miliona, ako znamo da banke da bi dale ovakvu garanciju traže promet preko računa od minimum 10 miliona i ko zna koliko aktivu na računu sve vreme…

Na svu sreću, usvajanjem PDR-a 2.faze u prilici smo da Vam ponudimo građevinske parcele za 6-7 hotela različitih kvadratura (od 4.000m2 pa sve do 21.500m2), kao i za apartmansko vikend naselje (15 kuća).

Ukoliko hoćete da gradite na našim parcelama, NE TREBA Vam bankarske garancije, razna dokumentacija kojom potvrđujete da ste to što jeste. TREBA VAM samo dobra volja i reputacija. Sve ostalo je moguće dogovoriti.


 

  • Izgradnja objekta na našim parcelama u zamenu za kvadrate u tom objektu
  • Kupovina parcele i samostalna izgradnja objekta
  • Adekvatna kompenzacija u nekretninama u zamenu za građevinsku parcelu

Javite se i predočite nam Vašu viziju i koncept investiranja na našim parcelama, a mi ćemo gledati da Vam izađemo u susret na obostrano zadovoljstvo. Više detalja o svemu ovome, možete naći na našem sajtu u okviru dela INVESTICIJE na Staroj planini.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *