Mali PRIRUČNIK za investicije vol.12

Dragi moji,

Rešio sam da zaokružim ovaj PRIRUČNIK veoma zanimljivom literaturom koju bi svako ko misli da se bavi investiranjem i biznisom morao da pročita. Na ovu temu ima baš dosta knjiga. Neke su bolje – neke su lošije, a ja ću Vam dati spisak od nekih desetak knjiga koje su meni VEOMA pomogle da se fokusiram i mnogo toga naučim o investiranju.

Iz oblasti investiranja, psihologije, ekonomije i drugih srodnih oblasti, do sada sam pročitao blizu dve stotine naslova. Knjige koje ću Vam preporučiti mogu da sumiraju sve do sada pročitane naslove. Ovim želim da Vam pomognem da izbegnete nepotrebna filozofiranja, već da pogodite u samu srž problema.

  1. Bogati otac – Siromašan otac – Robert Kiyosaki
  2. Tok gotovog novca – Robert Kiyosaki
  3. Vodič za investiranje – Robert Kiyosaki
  4. Kako ovladati veštinom prodaje – Tom Hopkins
  5. Majstori uspeha – Napoleon Hil, Džozef Marfi i Dejl Karnegi
  6. Korak ispred svih – Džon Maksvel
  7. Šest šešira za razmišljanje – Edvard de Bono
  8. Natprosečni – Malkolm Gledvel
  9. Tačka preokreta – Malkolm Gledvel
  10. Ko je maznuo moj sir? – Spenser Džonson

Pored ovih veoma zanimljivih, jednostavnih i duhovitih knjiga, postoje i mnogo drugih takođe jako inspirativnih poput “David i Golijat”- od Gledvela ili pak “Ledeni breg se topi”- od Džona Kotera…

NAPOMINJEM – Ovde sam naveo knjige koje Vas mogu pokrenuti na put biznisa i investicija. Naravno da na Fakultetima postoje dominatno stručnije knjige, ali da ste Vi to želeli da čitate – završili bi te Fakultete i ne bi čitali ove moje besede 🙂

Većinu ovih naslova možete naći u našim knjižarama, ili preko interneta kao E-izdanja. Takođe, većina ovih autora su i na YouTube-u, tako da možete i GLEDATI, a ne samo ČITATI.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *